Om oss

Forretningsidé
ANTON MIKALSEN AS er en lagerførende leverandør til industrien i Nord-Norge!
Flere og flere produsenter legger ned sine lokallagere i Norge og benytter seg av sentrallagere lokalisert i europa. ANTON MIKALSEN AS har tatt konsekvensen av dette og har et stort lager av hydraulikkomponenter fra flere produsenter. Vi er der hvor kunden er!

Om bedriften:
ANTON MIKALSEN AS har betjent industrien i Nord Norge siden 1985. Vårt fagområde er hydraulikk, pneumatikk, transmisjoner, trykk og temperatur. Vi er en uavhengig lagerførende leverandør for flere store produsenter som f. eks. Jens S, Danfoss, Danfoss Power Solutions, Donaldson m.fl

Vi leverer i et ettermarked hvor det er svært viktig for kundene våre å få tak i samme merke. Dette har ført til at vi etterhvert har opparbeidet oss gode avtaler med svært mange leverandører, noe som har gitt utslag i gunstige utsalgspriser. Vi jobber kontinuerlig for at våre kunder ikke skal betale en høyere pris for en vare enn hva som er markedspris hos våre leverandører.
ANTON MIKALSEN AS har også høy kompetanse innen nevnte fagområde. Vi kan foreta feilsøk på hydrauliske system og foreslå løsninger som kan bidra til høyere effektivitet og økt sikkerhet for våre kunder . Vi utfører tekniske servicereparasjoner og står til tjeneste 24-timer i døgnet!

Hos oss står kunden i fokus! Prøv oss!

   
ANTON MIKALSEN AS - Postboks 3616 - 9019 - TROMSØ - Tlf.: 77 66 71 70 - E-post: firmapost@antonmikalsen.no
 sitemap
Admin